Loistava havu, josta voi sanoa pelkästään hyvää. Täysin talvenkestävä ja terve. Lieneekö sitten talvenkestävyyden salaisuus siinä, että se on Kaukoidästä kotoisin. Se on oivallinen maanpeittäjä ja muodostaa tiheää kasvustoa, joten rikkakasvit häviävät sille mennen tullen sen loistavan peittävyyden ansiosta.
Tuivio  ei näytä olevan järin tarkka myöskään kasvupaikasta. Se näyttää viihtyvän niin aurinkoisella, kuin varjoisellakin paikalla.
Meillä kasvaa Tuiviota etelän puolella täydessä auringossa ja aika varjoisessa paikassa takapihalla, sekä parissa muussa paikassa näiden edellä mainittujen välimailla ja en ole huomannut suurempia eroja sen viihtyvyydessä, kasvoi se missä tahansa.

Jos  nyt jotain negatiivista pitäisi sanoa, niin Tuivion alimmaiset versot saattavat ruskettua keväällä ja samoin verson kärjet, mutta olen huomannut, että se kestää hyvin leikkausta ja uudistaa ja korjaa kasvunsa melko nopeasti.
Kannattaa aina ennen istutusta poistaa sen tulevalta kasvupaikalta monivuotiset rikat hyvin tarkkaan ja pitää myös sen lähiympäristö  puhtaana. Kun Tuivio on kunnolla juurtunut se nujertaa( kuten edellä kerroin,) itse rikkaruohot.

Tuiviota istuttaessa on myös hyvä miettiä sille tarpeeksi laaja kasvupaikka, koska sen kasvuvauhti on melkoinen ja kun se viihtyy paikallaan sen halkaisija saattaa olla yli kaksimetrinen. Onneksi pienessä tilassa sitä voi sitten leikata kasvun ohjaamiseksi, mutta jos mahdollista, varaa sille tarpeeksi tilaa ja vältyt turhilta leikkauksilta.

Vasta pari- kolme kesää sitten pihallemme istutettu Tuivio on jo näin kookas.